Partnerji

Skozi leta se prilagajamo novim materialom in trendom na področju gradbeništva in sledimo potrebam investitorjev. Ves čas skrbimo, da smo seznanjeni s tehnološkim napredkom, ki narekuje nenehno izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. S strokovnim in individualnim pristopom se prilagodimo vsakemu kupcu. Okna, vrata, notranja vrata in ostali izdelki so izdelani po Vaših željah, merah in oblikah.

Poslovni partnerji

Zaradi potreb trga in povpraševanja smo pod našo steho združili mojstre za celovito adaptacijo stanovanjskih objektov ali dokončanje novo-gradenj, ker le tako lahko zagotovimo hitro in kvalitetno usklajenost in dokončanje del na objektu.

Nudimo mnogo storitev katere izvajamo mi oziroma naši podizvajalci, o katerih si lahko preberete več naprej.

Rajmax

Ponosni smo tudi, da sodelujemo s podjetjem Rajmax, ki je med drugim tudi med vodilnimi proizvajalcev PVC in ALU stavbnega pohištva v Sloveniji. Rajmax je uspešno družinsko podjetje, ki posluje že več kot 20 let in ima isto vizijo in cilje kot mi sami. Več o podjetju Rajmax pa si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.

Zunti

V podjetju Zunti so specialisti za dobavo, prodajo in montažo senčil. S pričetkom zastopanja podjetja MV Line in trženja njihovih produktov, so v podjetju Senčila, komarniki, pergole Zunti, na slovenski trg, v tem segmentu prodaje, vnesli nekaj novega. Ponudili so izdelke visoke kakovosti, ki zaradi številnih izvedbenih kombinacij omogočajo kupcu, da izbere zanj idealno rešitev. Več o podjetju Zunti pa si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.

Vovko

Podjetje Vovko je bilo ustanovljeno leta 1969. Prva dejavnost so bile ključavničarske storitve in izvedba rešitev s področja varovanja vhodov v objekte. Od takrat smo svojo dejavnost razširili tako, da se danes ukvarjamo z veleprodajo in maloprodajo stavbnega okovja, varnostnih artiklov in s prodajo in montažo protivlomnih vrat.Več o podjetju Vovko d.o.o. pa si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.

Alpod

Podjetje Alpod je največji distributer lesenih talnih oblog v JV Evropi. Danes izvažajo v 45 držav po vsem svetu in z novimi produkti omogočajo kupcem najboljše talne obloge. Več o podjetju Alpod pa si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj.