AluClip

Okna TROCAL 88+ AluClip

Unikatna povezava med umetno maso in aluminijem.

Nova in unikatna generacija oken, inteligentna kombinacija prednosti aluminija in umetne mase. Na zunanji strani aluminijast pokrov nudi skoraj neomejene možnosti barvnih dizajnov, medtem ko na notranji strani profili iz umetne mase nudijo optimalno toplotno izolacijo, zanesljivo funkcionalnost in malo vzdrževanja.

TROCAL 88+ AluClip. Nova generacija oken. Izboljšana toplotna izolacija z optimalnimi termičnimi lastnostmi. Šestkomorna tehnologija je ne le v profilih temveč v vseh funkcionalnih ravneh. Komore so dimenzionirane za optimalno toplotno izolacijo. Tri tesnilne ravni s sredinskim tesnilom zagotavljajo dobro tesnost proti dežju, vetru in odlično zvočno izolacijo.

Izboljšane Uw vrednosti, manj kondenzacije in večje temperature površine za večje udobje. Manjše vidne linije za več vpadajoče svetlobe. Visokoizolativno sredinsko tesnilo.

Zanesljiva trdnost in visoka strukturna celovitost. Okna so pritrjena preko posebnih komor v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Unikatne satovne komore povečujejo stabilnost okna. Malo vzdrževanja zaradi notranjosti okna v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi za sredinskim tesnilom. Več prostora in stabilnosti za zvočno izolacijo in varnost. AluClip sistem globine 88 m / 93 mm za maksimizirano zvočno izolacijo. 24–54 mm širok razpon zasteklitve za trojno in posebno funkcijsko zasteklitev. Zaščiteno okovje za optimalno zaščito pred vlomom.

greenline greenline simbol predstavlja naše neosvinčene stabilizatorje v plastičnih profilih.


PREDNOSTI ALU Clip 88+

  • Uf vrednost 1.0 W/(m˛K).
  • Vgradna globina AluClip 88 mm / 93 mm
  • Izjemna toplotna izolacija v primerjavi z aluminijastimi okni
  • Izgled aluminija na zunanji strani, bel PVC na notranji strani
  • Visokokvaliteten dizajn
  • Neomejena izbira barv

alu-clip    

  ALU-CLIP je sistem PVC oken   na katerega je   neposredno z zunanje strani   pritrjena ALU obloga.

                                                                                                                                          

Unikatna povezava med umetno maso in aluminijem. Nova in unikatna generacija oken, inteligentna kombinacija prednosti aluminija in umetne mase.

Na zunanji strani aluminijast pokrov nudi skoraj neomejene možnosti barvnih dizajnov, medtem ko na notranji strani profili iz umetne mase nudijo optimalno toplotno izolacijo, zanesljivo funkcionalnost in malo vzdrževanja.

aluclip-prednosti

Nova generacija oken.

Izboljšana toplotna izolacija z optimalnimi termičnimi lastnostmi.

Šestkomorna tehnologija je ne le v profilih temveč v vseh funkcionalnih ravneh. Komore so dimenzionirane za optimalno toplotno izolacijo. Tri tesnilne ravni s sredinskim tesnilom zagotavljajo dobro tesnost proti dežju, vetru in odlično zvočno izolacijo.

Izboljšane Uw vrednosti, manj kondenzacije in večje temperature površine za večje udobje. Manjše vidne linije za več vpadajoče svetlobe. Visokoizolativno sredinsko tesnilo.

Zanesljiva trdnost in visoka strukturna celovitost.

Okna so pritrjena preko posebnih komor v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Unikatne satovne komore povečujejo stabilnost okna.

Malo vzdrževanja zaradi notranjosti okna v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi za sredinskim tesnilom.

Več prostora in stabilnosti za zvočno izolacijo in varnost. AluClip sistem globine 88 m / 93 mm za maksimizirano zvočno izolacijo. 24–54 mm širok razpon zasteklitve za trojno in posebno funkcijsko zasteklitev. Zaščiteno okovje za optimalno zaščito pred vlomom.

User Login

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information